Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.

Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα.. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Σεισμική δόνηση ταρακούνησε την θήβα και έγινε αισθητή και στην αττική. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ.

Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο κοντά στην θήβα, και έτσι έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα.

Seismos 3 3 Rixter Sth 8hba Synexizontai Oi Mikres Seismikes Donhseis
Seismos 3 3 Rixter Sth 8hba Synexizontai Oi Mikres Seismikes Donhseis from i1.prth.gr
Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο κοντά στην θήβα, και έτσι έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Σεισμός εντάσεως 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 12.54, 11 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, σύμφωνα με την αρχική ανάλυση του γεωδυναμικού ινστιτούτου. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας.

Σεισμός σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στη θήβα.

Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Σεισμός, αισθητός και στην αθήνα, σημειώθηκε στις 08:05 το πρωί της τρίτης 20/7. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021).

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση. Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Και επίκεντρο 2 χιλιόμετρα βόρεια της θήβας. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα.

Seismos Twra Sth 8hba Egine Ais8htos Sthn Attikh In Gr
Seismos Twra Sth 8hba Egine Ais8htos Sthn Attikh In Gr from www.in.gr
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Σεισμική δόνηση η οποία έγινε αισθητή και στην αττική λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της τρίτης σημειώθηκε στην θήβα. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών. Τρεις επιφανειακές σεισμικές δονήσεις μικρού μεγέθους, καταγράφηκαν στις 5, 5:04 και 5:10 το πρωί με αντίστοιχα προκαταρκτικά μεγέθη 1,8, 3,7 και 2,4 ρίχτερ. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12:

Ο σεισμός, έγινε στις 11.54.

Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Η δόνηση έγινε αισθητή και στην αθήνα, αναστατώνοντας τους κατοίκους. Σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγο με επίκεντρο κοντά στην θήβα, και έτσι έγινε αισθητός στην πρωτεύουσα. Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της κυριακής, στη 01:15, στη θήβα σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο αθηνών.

Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Το επίκεντρο εντοπίζεται 5 χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας και το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 5 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Ο σεισμός καταγράφεται 2 χιλιόμετρα ανατολικά νοτιοανατολικά της θήβας, ενώ το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση.

Qnr4vcnk9l8e1m
Qnr4vcnk9l8e1m from i1.wp.com
Σεισμική δόνηση 4,5 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 2χλμ ενώ η δόνηση σημειώθηκε στις 12: Επρόκειτο για μία επιφανειακή σεισμική δόνηση, εστιακού βάθους δύο χιλιομέτρων η οποία σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών δεν εμπνέει ανησυχία. Αλλη μια ασθενής σεισμική δόνηση 3,3 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας, στις 14:42 στη θήβα. Ο σεισμός, έγινε στις 11.54. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη θήβα. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ.

We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece

Σύμφωνα, με την πρώτη εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,1 ρίχτερ με επίκεντρο κοντά στη. Σεισμός σημειώθηκε κοντά στην θήβα το μεσημέρι του σαββάτου (10/7/2021). Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,2 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ και επίκεντρο 5 χλμ ανατολικά της θήβας. Το εστιακό βάθος ήταν στα 5 χιλιόμετρα. Αρχική » νεα » σεισμοσ τωρα: Σεισμός αισθητός στην αθήνα σημειώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στην περιοχή της θήβας. Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην 11χλμ ανατολικά της θήβας. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε πολλές περιοχές της αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε στην θήβα στις 18:06 και είχε μέγεθος 3,7 ρίχτερ, ωστόσο παρά την μικρή σχετικά ένταση, έγινε ιδιαίτερα αισθητός, αφού το εστιακό βάθος ήταν μόλις 2 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 13χλμ. Σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στη θήβα, ενώ έγινε αισθητός και στην αττική. Διαρκής είναι η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή της θήβας και την κυριακή, μετά τη δόνση των 4,3 ρίχτερ που κατεγράφη λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα από το γεωδυναμικό ινστιτούτο. Η δόνηση είχε εστιακό βάθος 9,3 χλμ. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θήβα.

Posting Komentar

0 Komentar